BARTIN / ULUS - Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Haz

2023 Yılı Ulus Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü "El Emeği Göz Nuru" sergisi Değerli protokol üyeleri, Sevgili halkımız, Emektar usta öğretici ve öğrencilerimizin katılımıyla açıldı.

Programımız program sunumu akabinde sergi açılış töreni ile devam etmiş ve müzik dinletisi ile sona ermiştir.

Sergimizde emeği geçen ve sergimize gösterinlen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

May

ULUS HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK İLÇE MERKEZİ VE BELDELERİMİZDE GERİ DÖNÜŞÜM VE SIFIR ATIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYORUZ.

May

Nis

Kurumumuz bünyesinde "Sıfır Atık" teması kapsamında Sıfır Atık Kütüphanesi kurulmuştur.

Farkındalık çalışmalarına ilişkin bilgilendirme kurslarımız yapılmaktadır.

Nis

Kurum Psikolojik Danışmanımız Gülhan Karalıoğlu tarafından Merkez İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine Sınav Kaygısı ve Stres Yönetimi semineri yapılmıştır.

Sınav Kaygının bilişsel ve fizyolojik belirtileri hakkında bilgi verilerek neler yapabilecekleri anlatılmıştır.

Doğru nefes alma ve gevşeme tekniği egzersizleri öğretilmiştir.

Ekm

Mezun Öğrencilere Yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kursu için öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır ve kurslarımız Ekim ayı itibariyle başlamıştır.