BARTIN / ULUS - Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Nis

"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" etkinlikleri kapsamında Hasandede İlkokulu, Ulus Merkez İmam Hatip Ortaokulu ve Ulus 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerimiz Kurumumuzu ziyaret ederek kurumumuz hakkında bilgi aldılar. El Sanatları kursumuza yoğun ilgi gösteren öğrenciler Bartın'ın Geleneksel El Sanatı olan Tel Kırmayı Usta Öğreticimiz Neslihan ÖZTÜRK ile deneyimlediler.

Nis

"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" etkinlikleri kapsamında Ulus Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan kursiyerlerimiz Kurum Müdürümüz Bülent OK ve Usta Öğreticimiz Sinem BAL yönetiminde Ulus İlçe Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında gösterilerini sundular.

Ock

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2. DÖNEM SINAV TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZE DUYRULUR..

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELİRLENMİŞTİR.

Ara

2024 Yılı Sınav Uygulama Takvimi, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.

Haz

Türkiye Çevre Haftası, çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele ve uyum konularında çevre bilincinin topluma yayılması amacıyla 1-7 Haziran'da, "Sıfır Atık" temasıyla kutlandı.