BARTIN / ULUS - Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Ock

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2. DÖNEM SINAV TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZE DUYRULUR..

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ VE AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELİRLENMİŞTİR.

Ara

2024 Yılı Sınav Uygulama Takvimi, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.

Haz

Türkiye Çevre Haftası, çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele ve uyum konularında çevre bilincinin topluma yayılması amacıyla 1-7 Haziran'da, "Sıfır Atık" temasıyla kutlandı.

Haz

2023 Yılı Ulus Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü "El Emeği Göz Nuru" sergisi Değerli protokol üyeleri, Sevgili halkımız, Emektar usta öğretici ve öğrencilerimizin katılımıyla açıldı.

Programımız program sunumu akabinde sergi açılış töreni ile devam etmiş ve müzik dinletisi ile sona ermiştir.

Sergimizde emeği geçen ve sergimize gösterinlen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem bölgemizde yaralarımızı biz de bir nebze saralım düşüncesiyle, Kumluca beldemizdeki İç Giysileri Dikimi kursumuzda bayan ve erkek iç çamaşırı dikimimiz, Abdipaşa beldemizde atkı ve bere üretimimiz, Ulus İlçe merkezimizde eşofman ve uyku tulumu dikimlerimiz devam etmektedir.  Bu kumaşları ve iplikleri almamızda bize yardımcı olan işadamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda gönüllü olarak üretim yapan kursiyer ve usta ögreticilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt